Capital Square

A Capital Square Budapest egyik legsikeresebb irodanegyedében, a Váci úti folyosón található, melynek köszönhetően mind a Váci, mind a Dózsa György út felé kitűnő láthatósággal bír. Az épületegyüttes zöld, belső kertet zár körbe.

A Capital Square-be érkezők három recepció felől tudják megközelíteni az épületet, az autóval közlekedők számára pedig külön vendégparkoló és a főrecepcióhoz vezető vendéglift könnyíti meg az irodaházba történő bejutást.

  • Dózsa György út metrómegálló: 1 perc gyalog
  • Árpád híd: 5 perc tömegközlekedéssel
  • Nyugati Pályaudvar:8 perc tömegközlekedéssel
  • Duna Plaza: 4 perc autóval
  • WestEnd City Center: 4 perc autóval
  • Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér:30 perc autóval
Mennyi idő alatt ér a Capital Square -be?

A kiváló minőségű “A” kategóriás irodaépület 2009-ben került átadásra. Páratlan belső kialakításának és magas minőségű anyagfelhasználásának köszönhetően elegáns munkakörnyezetet biztosít bérlőinek.

Nézze meg az épület alaprajzát, hogy képet kapjon a lehetőségekről

Click on the button to load the content from magicview.hu.

Load content

Fenntarthatóság

2019 decemberében a Capital Square BREEAM Excellent minősítést kapott az üzemeltetésért és üzemben tartásért. A BRE nemzetközi zöldépület minősítési rendszer, igazolás arról, hogy egy épület olyan stratégiai céllal lett megtervezve és felépítve, amely minden fontos mérhető adat tekintetében javítja a teljesítményt a legfontosabb területeken, úgy, mint: energiatakarékosság, hatékony vízfelhasználás, CO2 kibocsátás csökkentése, beltéri környezet minőségének javítása, az erőforrásokkal való gazdálkodás és ezek hatásaira való fogékonyság.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Capital
Square

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video